Samsung Galaxy S22 serisinin birkaç aksesuarı olacak ve bunlardan bazıları İngiltere'deki bir perakendecinin listesinde görüldü. Müşterilerin tercih edebileceği onlarca

Galaxy S22 aksesuarının olacağı belirtiliyor. Telefon kılıfı, cihaz için önemli bir koruyucu aksesuardır ve box.co.uk, Galaxy S22 serisi için farklı renklerde 66 adet büyük resmi telefon kılıfı listelemiştir.

Birleşik Krallık perakendecisi ayrıca, imza niteliğindeki Galaxy S22 Ultra'nın S Pen'inin akıllı telefonun kendisi olarak koyu kırmızı, yeşil, beyaz ve siyah olmak üzere dört renkte geleceğini belirtti. Perakendeci tarafından gösterilen kasalar böyle bir ilave sağlamadığından, S Pen için bir yuva olabilir. S Pen için kasa bulunmayabileceği tahmin edilebilirken, Samsung'un telefonun alt kısmındaki açıklık ile akıllı telefonun kasası içinde bir silo sunması büyük olasılık. Bu, Galaxy Note'ta bulduğumuz şeye yakın bir benzerlik gösterecek.

Fiyatları da eklenmiş olarak Galaxy S22 serisi için listelenen çeşitli telefon kılıfları var, ancak bu fiyatlar, gerçek fiyatlandırma mevcut olduğunda bekleyen bir yer tutucu olabilir. Samsung Galaxy S22 serisinin Snapdragon 8 Gen 1 veya Exynos 2200 yonga setleri tarafından destekleneceğini ve Qualcomm yongasının Çin, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da konuşlandırılacağını zaten biliyoruz.