PUBG hayranlarına müjdeli bir haberimiz. Bugün

yaşanılan gelişmeye göre PUBG Steam üzerinde kısa bir süreliğine indirime girdi. İşte yeni PUBG fiyatı!

PUBG indirime girdi! İşte yeni PUBG fiyatı!

Satış rakamlarıyla rekorları altüst eden Battle Royale oyunu ülkemizde de birçok oyuncu tarafından sevilerek oynanmaya devam ediyor.

Fakat bugün oyuncuları sevindirecek bir gelişmeye imza atan yapımcı firma almış olduğu karar ile birlikte, oyunun Steam fiyatına yüzde 33‘lük bir indirim yaptığını Böylece güncellenen PUBG fiyatı 87 TL’den 58 TL‘ye indirildi. 3 Ocak 2019 tarihine kadar geçerli olacak bu indirim ile birlikte yapımcılar oyunculara güzel bir fırsat sunmuş durumdalar.

Ayrıca söz konusu indirim ile birlikte Survivor Pass paketinde ise yüzde 26‘lık bir indirim mevcut. Yılbaşına özel indirim ile birlikte birçok oyuncu tarafından sevilerek oynanan oyunun bu paketi ise 116 TL‘den 86 TL seviyesine indirildiğini görmekteyiz.

Tüm bu gelişmelerin haricinde merakla beklenen kar haritası Vikendi sonunda PC oyuncularının huzuruna sunuldu.

Kar haritası Vikendi oyunculara neler sunuyor?
Satış rakamlarıyla rekorları altüst eden Battle Royele oyunu yeni haritası ile oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncuların uzun zamandır merakla beklediği Vikendi haritası geçtiğimiz haftalarda resmi olarak duyurulmuştu.

Yılın en iyi oyunlarının seçildiği The Game Awards 2018 etkinliği dahilinde duyurulan, efsanevi oyunun ilk 6×6 haritası ile sonunda oyuna kış geliyor. Karla ve buzla kaplı haritada daha rahat hareket edebilmek amacıyla oyuna bir de kar motosikleti ekleten yapımcılar, kış temalı haritası ile oldukça dikkat çeken mekaniklere yer vermiş.