Bu yılın başlarında Samsung, küresel olarak Galaxy Book Pro ve Galaxy Book Pro 360 dizüstü bilgisayarlarını resmi olarak piyasaya sürdü . Şimdi, Güney Koreli teknoloji

devi, gelecek yıl bu iki dizüstü bilgisayarın halefini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

SamMobile'dan gelen bilgilere göre şirket, önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde Galaxy Book 2 Pro ve Galaxy Book 2 Pro 360 dizüstü bilgisayarlarını piyasaya sürecek ancak kesin lansman takvimi henüz bilinmiyor.

Ayrıca cihazların OLED ekranlara sahip olmaya devam edeceği ve Windows 11 işletim sistemini çalıştıran hafif bir gövde ve uygun bir dizi özellik sunarak aynı tasarımla devam edeceği de bildiriliyor.

Şu anda Samsung'un yaklaşmakta olan bu dizüstü bilgisayar modelleri hakkında pek bir şey bilinmiyor ancak cihazların Intel'in 12. nesil Alder Lake işlemcileri veya AMD'nin 6000 serisi yongaları tarafından desteklenmesini bekliyoruz.

Şirketin bu yeni dizüstü bilgisayarlarla diğer Galaxy cihazlarının daha derin entegrasyonunu ilerletme olasılığı var. Şimdilik, Samsung'un yaklaşmakta olan Galaxy Book ürünleriyle ilgili herhangi bir şey açıklamadığı göz önüne alındığında, bu sadece bir spekülasyon .

Birkaç ay önce Samsung , Home sürümü yerine Windows işletim sisteminin Pro sürümünü çalıştıran Galaxy Book ve Galaxy Book 360'ın Business Sürümlerini piyasaya sürmüştü . Bu, cihazlara daha iyi güvenlik ve yönetimle ilgili daha fazla özellik ekler.