Bugün hepinize yeni bir ürün tanıtmak istiyorum: Kullanımı gerçekten kolay ve yenilikçi bir deneyim sağlayabilen katlanabilir bir akıllı telefon olan OPPO Find N.

Bu, dört yıllık yoğun Ar-Ge ve 6 nesil prototipin sonucu olan ilk katlanabilir amiral gemisi akıllı telefonumuz. Bu cihaz, OPPO'nun akıllı telefonların geleceğine verdiği yanıt ve OPPO'da ürün müdürü olarak göreve başladığımdan beri gerçekten heyecan duyduğum bir cihaz.

On yıldan fazla süren hızlı gelişimin ardından akıllı telefon endüstrisi bir duvara tosladı.

Hızlı şarj, yüksek yenileme hızları, birkaç odak uzaklığını kapsayan mobil fotoğrafçılık veya 5G bağlantısı olsun, akıllı telefon geliştirme, inovasyona devam etmek için yeni düşünme biçimleri ve yeni yaklaşımlar gerektiren bir sınıra ulaştı.

Bu nedenle, tüm üreticilerin ve ürün çalışanlarının düşündüğü soru, "Akıllı telefonlar için sırada ne var?"

Geçmişte akıllı telefon evrimi, önce küçük bir ekranı büyük bir klavyeyle birleştirerek ve günümüzün tam ekran akıllı telefonlarına dönüşerek ekran paneline odaklandı. Ancak herkesin benzer konfigürasyonlara sahip bir telefona sahip olduğu bir çağda, akıllı telefon deneyimi durma noktasına geldi. Akıllı telefon ekranlarının darboğazını aşmanın bir yolunu bulabilirsek, verimlilik ve etkileşimde bir kez daha devrim yaratabiliriz.

OPPO bunu dört yıl önce fark etti ve o zamandan beri ekip yaratıcı bir çözüm bulmak için yorulmadan çalıştı. OPPO, her zaman çığır açan buluşlar ve yenilikçi cevaplar aramak için bilinmeyene girmeye cesaret ederken, aynı zamanda kullanıcı deneyimini etkilemeye gelince kendini kısıtlamaya devam etti. OPPO için, bir ürünü, trendlere ayak uydurmak için acele etmek yerine, harika bir kullanıcı deneyimi sunmaya hazır olduğunda daha sonraki bir tarihte piyasaya sürmek daha iyidir.

Nisan 2018 gibi erken bir tarihte Find N prototipinin ilk nesli dahili olarak doğdu. Bir avuç başka marka piyasaya katlanabilir cihazları zaten sunmuş olsa da, kullanışlılık, dayanıklılık ve kullanıcı deneyimi gibi engeller, katlanabilir cihazların çoğu insan için daha uygun bir günlük sürücü olmasını engellemeye devam ediyor. Bu yüzden geçen yıl OPPO'ya döndüğümde, bu büyük projeyi devralmaktan ve bu hayali gerçeğe dönüştürmek için son engelleri aşmak için ekibe rehberlik etmekten heyecan duydum.

Bu süreçte, bu ürünü gerçeğe dönüştürmek için iki ilke bize rehberlik etti.

Her şeyden önce, bir cihaz güzel olmalıdır. Sektörümüzün daha gelişmiş ve karmaşık teknolojilerle ortaya çıktığı günümüzde, her insanın temel ihtiyaçlarına göre iyi bir ürünün nasıl olması gerektiğini düşünmek bizim için her zamankinden daha önemli hale geliyor. İyi bir ürünün öncelikle güzel ve hoş olması gerektiğine inanıyoruz - tasarımda basit, malzemede doğal ve rahat. Uygun bir ağırlık ve boyutu korurken güçlü bir performans sunması gerekir. Özellikle büyük ekranlı katlanabilir bir cihaz için elde iyi hissetmesi gerekiyor. OPPO Find N bunların her birine ulaştı.

İkincisi, bir ürün aslında hem kullanışlı hem de kullanımı kolay olmalıdır. Kullanıcılara güzel dengeli bir deneyim sağlamalıyız. Katlanabilir bir akıllı telefon için hem kapalı ekran hem de açık ekran deneyiminin kullanımı eşit derecede basit olmalıdır. Bunun da ötesinde, geleneksel bir akıllı telefonun sağlayamayacağı çığır açan verimli bir deneyim yaratmalıyız. OPPO, son on yılda ekranlar, bağlantı ve kamera teknolojileri gibi temel akıllı telefon teknolojilerinde lider oldu. Find N ile, bugün mevcut olan belki de en iyi menteşe ve ekran tasarımlarını icat ederek, ekrandaki kırışıklık ve cihazın genel dayanıklılığı gibi önceki katlanabilir akıllı telefonlardaki ana sorun noktalarını çözdük. Katlanır ekran deneyimini gerçekten ileriye taşımak için sabırsızlanıyoruz.

Bize göre Find N ismi yeni olasılıkları temsil ediyor. Akıllı telefonların bir sonraki bölümüne başlıyoruz: Bu yeni form faktörünün devrim niteliğindeki deneyimi, endüstriyi inkar edilemez bir şekilde sarsacak. Find N, giderek homojenleşen akıllı telefon endüstrisinde OPPO'nun benzersiz çözümüdür.

OPPO INNO Günü'nün ikinci günü olan 15 Aralık'ta bu heyecan verici yeni ürünün lansmanına tanık olmak için herkesi bize katılmaya davet ediyorum.

 

Kaynak : https://www.oppo.com/en/newsroom/press/oppo-inno-day-2021-pete-letter-findn/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber