Yerli üretici General Mobile, en yeni telefonlarından biri olan GM 9 Pro'nun sevgililer gününe özel 1699 TL olarak açıkladı.

 

Sevgililer gününe az bir süre kala markalar çeşitli kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Bunlardan biri olan General Mobile'ın Sevgililer Günü kampanyası 500 TL'ye varan oranlarda indirim imkanı sunuyor. Bu indirimler içinde en dikkat çekeni ise GM 9 Pro modelinde sunuluyor.

İlk çıktığında fiyatı 2899 TL olan telefonun fiyatı aradan geçe sürede çeşitli indirim ve kampanyalarla 2199 TL civarına kadar düşmüştü. Sevgililer Günü kampanyası ile telefonun fiyatı ise 1699 TL oldu. General Mobile’ın en DxOMark testlerinde 90 puan alarak segmentinin en iyi kamerasına sahip olduğunu istaplayan modeli GM 9 Pro fiyat indirimi ile karşımıza çıkıyor.

3800 mAh pili ile yüksek pil kapasitesi GM 9 Pro ayrıca, metal çerçevesi, ergonomik hatları ile göz dolduruyor. Sevdiklerini mutlu etmek isteyenler GM 9 Pro’ya 2.199 yerine 1.699 TL’ye sahip olabilecekler.

GM 8 de indirimle alınabilecek: Fotoğraf çekmeyi severlerin gözdesi GM 8 Android One, ‘Google Fotoğraflar’ uygulaması ile sunduğu yüksek kalitede, ücretsiz ve sınırsız olarak güvenli depolama alanıyla sevdikleriniz için en ideal hediye seçeneği oluyor. Fotoğraf tutkunlarına 13 MP flaşlı ön kamerası ile yüksek kalitede selfie deneyimi de yaşatan GM 8 Android One hem ön hem arka kamerasında kullanabilen ‘portre modu (bokeh) ile fotoğraflara sanatsal bir dokunuş katabiliyor. Sevdiklerini GM 8 Android One ile mutlu etmek isteyenler ise akıllı telefona 1.299 TL yerine 999 TL’ye ulaşabilecekler.

GM 8 Go da kampanya kapsamında alınabiliyor: 14 Şubat’ta sevdiklerinizi mutlu edecek en güzel hediyelerden biri Google’ın ‘Android Go’ versiyonunun dünyadaki ilk ürünü olan GM 8 Go olacak. Sadeleştirilmiş kullanımı kolay uygulamalar ile akıllı telefona ilk adım konseptinde pazara sunulan GM 8 Go modeli, 3500 mAh pili, az enerji tüketimi ile ortalamanın çok üstünde bekleme süresi ve başarılı kamerası ile dikkat çekiyor. GM 8 Go’yu sevdiğine armağan etmek isteyen kullanıcılar telefona 899 TL yerine 799 TL’ye sahip olabilecekler.

Yeni model MWC 2019'da geliyor: Öte yandan yapılan indirim General Mobile'ın ay sonunda İspanya'nun Barselona şehrinde düzenlenecek MWC 2019 fuarında tanıtacağı yeni model ya da modellerinin öncesinde gelmesi de ilginç oldu. Muhtemelen stokları bitirmek isteyen marka yeni model için hazırlıklara başladı.