Samsung Galaxy S10 söylentiler ve gerçekler: 20 Şubat piyasaya sürülme, Galaxy Tomurcuklar, delik delme

kamera artı özellikleri, özellikleri ve fiyatı hakkında bildiğimiz her şeyi

Yeni gün, yeni söylentiler, yeni renkler (Kanarya Sarı!). Artı: preorders ile ücretsiz kablosuz Galaxy Tomurcukları?

Galaxy S10'u iki haftadan daha kısa bir süre içinde göreceğiz - ancak Samsung, 20 Şubat'ta gerçekleşen etkinliğinde kalabalığa elektrik vermekte zorlanıyor olabilir. Sonuçta, biz sadece çok şey biliyoruz.

Elbette, resmi gerçekler az - yeni telefon Galaxy S10 olarak adlandırılacak ve şirketin One UI'sını Android'in üzerinde çalıştıracak. Ancak geçen hafta boyunca sızan son derece ayrıntılı görüntü ve videoların gösterişli seliyle birlikte, hemen hemen her şeyi bildiğimizi düşünüyoruz.

Şirket, geçen hafta yaptığı açıklamada Galaxy S10 isminin resmi olmasını ve satışlarda ve karlarda çarpıcı bir düşüş olduğunu belirtti. Her ne kadar şirketler sık ​​sık gelecek nesil ürünlerin satışları artıracağını tahmin etse de söylentilere göre, Samsung'un yeni çıkacak Galaxy S10'u (ve kardeşleri) popüler ilgi ve pazar payını az miktarda ayırt edici özellik ve çığır açan teknolojilerle yakalama konusunda meşru bir şansa sahip.

Şirketin yaklaşmakta olan etkinliği muhtemelen muhtemelen Galaxy X, Galaxy Fold, Galaxy Flex ya da Galaxy F olarak adlandırılan ilk katlanabilir telefonunu kullanmak için kullanması muhtemel görünüyor. Samsung Wall Street Journal'a göre, 20 Şubat’ta “tamamen işlevsel” olan katlanabilir bir telefon. 20. Eğer doğruysa, şirket yakın zamanda kendi çift bükülebilir katlanabilir telefonunun ve Huawei’nin söylediklerinin bir videosunu yayınlayan Xiaomi gibi rakiplerin önüne geçmesine yardımcı olabilir. Gelecek ay Mobil Dünya Kongresi'nde açıklanacak.

 

samsung galaxy a8s

 

Her zamanki gibi, telefonun söylentili delik delme kamerasının varyasyonlarını gösteren bir sayı da dahil olmak üzere, sürekli sızan görüntü ve render akışımız var. Ve sonra, Samsung'un yeni nesil hücresel şebekeye bağlanabilen 5G prototip bir telefon gösterdiği CES'ten söylentiler var.

Katlanabilir veya 5G telefonların gerçekte bir görünüm kazanıp yaratmadığı, Samsung'un amiral gemisi Galaxy S serisinin 10. baskısında çok fazla sürüşü var. Bilinen gerçeklere ve söylentilere dayanarak, yutturmacaya kadar yaşayabilir.

Samsung'un bir sonraki amiral gemisine güç verecek Snapdragon 855 yonga seti mutlak bir canavara benziyor. İlk kıyaslama sonuçlarımız, Galaxy S9 ve LG V40'ı toz içinde bırakan hızlı bir performans olacağını gösteriyor.

Okuyun: Galaxy S10 çipi, Snapdragon 855 kıyaslama testlerimizde geçen yılın sonunu öldürdü

Performans bir yana, analistler, uzmanlar ve kaçaklar, bir ultrasonik parmak izi sensörü, şirketin Face ID, Infinity-O ekranı ve bilgisayar boyutundaki miktarları alması dahil olmak üzere olağanüstü özelliklere sahip reçel dolu bir Galaxy S10 resmini çiziyor depolama kapasitesi. Bu söylentilerden bazıları bile doğruysa, Samsung bir hit alabilir - ve akıllı telefon yığınının üstündeki yerini koruyabilir.

Aksi takdirde, önünüzdeki yol zor olabilir. Geçtiğimiz yılın şubat ayında tanıtılan Galaxy S9 ve S9 Plus, özellikle iyi satılmadı. Telefon satışlarını yavaşlatmak artık her marka için bir tehdit. Ve Apple’ı 2 Nolu telefon satıcısı yuvasına almaya zorlayan Çin’in Huawei’si, son zamanlarda 2020 yılına kadar üstünlüğünü öngörerek Samsung’a yöneldi. ABD ve dünyadaki hükümetlerin artan düşmanlığını da içeren kendi sorunlarına rağmen - Huawei, Mate 20 Pro gibi yenilikçi ürünlerin gücüyle ilgili satışlara devam ediyor. Aslında Aralık ayının son günlerinde Huawei, 2018'de 200 milyon telefon sattığını açıkladı.

Bahisler yüksektir ve büyük açıklanana kadar iki haftadan az süren yeni söylentiler ve ipuçları yükselmeye devam ediyor. Burada onları toplamaya ve değerlendirmeye devam edeceğiz, bu nedenle sık sık tekrar kontrol edin.

Oku: 2018'de Akıllı Telefonlar: En büyük kazanan ve kaybedenler

Onaylandı: Galaxy S10, 20 Şubat'ı San Francisco'da başlatacak
Samsung, bir sonraki Unpacked olayı için lansman tarihini ve yerini duyurmakla CES 2019'a ara verdi ve şimdi önümüzdeki amiral geminin Galaxy S10 olarak adlandırılacağını biliyoruz. Etkinlik 20 Şubat Çarşamba günü saat 11: 00'de San Francisco'daki Bill Graham Civic Oditoryumu'nda yapılacak. CNET, canlı duyuruları kapsayacak şekilde yerde olacak.

 

s10

 

Wall Street Journal'a göre, Samsung'un önümüzdeki hafta MWC için katlanabilir "Galaxy X" telefonunun MWC için piyasaya sürüleceğini düşünmemize rağmen, şirket en azından 20 Şubat etkinliğinde gizli bir önizleme önerisinde bulunabilir. Her şeye rağmen, amiral gemisi Galaxy S10, Journal ve Gizmodo UK tarafından daha önce yayınlanan bir rapora göre Mart ayında satışa başlayacak.

Söylenti: Plus ve Essential modelleri de dahil olmak üzere üç Galaxy S10 telefonu Galaxy S10'un üç konfigürasyonda geldiği söyleniyor:

Galaxy S10: Adı resmi ama neredeyse her şey bir söylenti olarak kaldı. Bu model bugünün Galaxy S9 ile aynı boyutta, ancak daha ince çerçeveli olduğu söyleniyor. 6.1 inçlik bir ekrana ve belki de Twitter’daki Ice Universe’e göre toplam üç kameranın olması bekleniyor.

Galaxy S10 Plus: Muhtemelen X Beyond veya 2 Beyond kod adı verilen, bu Galaxy S9 Plus'ın halefi olacak. En büyük ekrana - belki 6,4 inç ekrana - ve en fazla dört arka kamera, iki ön bakan kamera ve büyük bir pil olacak. Ice Universe, Galaxy S10 Plus'ın 7.8 mm kalınlığında ve 4.000 mAh bataryaya sahip olacağını iddia ediyor.

Galaxy S10 E: Eskiden Galaxy S10 Lite olarak bilinen ve muhtemelen 0 adının ötesinde kod adıyla bilinen Galaxy S10 Essential olarak bilinir. İPhone XR ile rekabet etmek üzere tasarlanan bu, 5,8 inç ekranlı daha küçük, daha ucuz bir cihaz olabilir ve daha az donanım süsleme. Diğer söylentiler, iki kavisli kenar yerine düz kenarları, süslü ekran parmak izi okuyucusunu ve kulaklık jakını içermez.

Wall Street Journal'a göre, 20 Şubat etkinliği Samsung'un ilk katlanabilir telefonunu da içeriyor olabilir. Bu, Samsung'un Kasım 2018'deki yıllık geliştirici konferansında düzenlediği prototipten daha gelişmiş bir versiyon olabilir. Galaxy X, Galaxy F, Galaxy Fold veya Galaxy Flex olarak adlandırılan söylenti, şirketin ilk katlanabilir telefonunun ilk kez gelmesi bekleniyor. 2019'un yarısı.

Birçok şirket, Huawei, LG ve diğerleri dahil olmak üzere katlanabilir telefonlardan bahsediyor, ancak şu ana kadar bugün piyasada sadece bir tane var, Royole FlexPai. Samsung'un katlanabilir telefonunun gerçek olduğu Kasım ayında yaptığımızdan şimdi daha fazla şey bilmemize rağmen, şu ana kadar gördüğümüz cihaz cevaplardan daha fazla soru sordu.