Akweb Hostingi Fiziksel dedicated sunucuları, işletmenize benzersiz bir güvenlik ve kontrol düzeyi sağlar. Güncellenmiş dedicated sunucu serimizle

en son donanımın ve en yüksek performansın keyfini çıkarın. Garantili donanım kaynaklarına ihtiyaç duyan kaynak yoğun uygulamalar için mükemmeldir. Güvenilir altyapımız ve 7/24/365 destek ekibimiz tarafından yedeklenen sunucunuzu herhangi bir kısıtlama olmadan kullanın.

Tüm önceden yapılandırılmış sunucularımız Intel Xeon CPU'larla (Tek Dörtlü - Çift 14 Çekirdekli güç) gelir ve ihtiyaçlarınıza uygun bireysel donanım yapılandırmaları arasından seçim yapabilirsiniz. Sunucularımız, özel özelleştirme ve performans gereksinimleri olan kurumsal uygulamalar için tasarlanmıştır.

Tüm sunucular, ölçülmemiş, özel 100 MBit/s bağlantı noktasından yararlanır (isteğe bağlı olarak 1 GBit/sn'ye kadar dahili ve harici). Sunucularınız 24 saat içinde, genellikle daha erken hazır olacaktır.

Fiziksel sunucularınızın özel kurulumları tamamen ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmıştır. Ödeme çözümlerini, e-ticareti, oyun web sitelerini ve çok çeşitli sektörlerden daha birçok uygulamayı destekleyen altyapıyı zaten sağlıyoruz. Her gün BT ekiplerine, DevOps'a ve sistem mühendislerine, bugün ve yarın bilgi işlem taleplerini tam olarak karşılayan sunucu ortamları oluşturmada yardımcı oluyoruz. akwebhostingi.com da, sizin gibi karmaşık sunucu sistemlerinin günlük planlaması, dağıtımı ve bakımıyla ilgilenen veri merkezi ekibimizle doğrudan konuşabilirsiniz. Mühendislerimizin, iş performansı gereksinimlerinize uyan ölçeklenebilir bir sunucu platformu tasarlamasına izin verin. Veya size nasıl yardımcı olabileceğimizi görmek için düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bizimle paylaşın.

 

Yüksek Performaslı | Fiziksel Sunucu Kiralama hakkındaki genel merak edilen sorular


Dedicated Sunucu Nedir?
Sanallaştırılmadan tamamen size ait bir fiziksel sunucu. Başkalarından etkilenmeden kesintisiz ve yüksek performans alabileceğiniz sunucu kiralama hizmetidir.


Dedicated Server'ı sanallaştırabilir miyim?
Dedicated sunucu paketlerimizi Vmware, Proxmox ve hypervm ile ücretsiz olarak sanallaştırıyoruz. Birden fazla sanal sunucu alabilirsiniz.


Bir sunucu kiralarsam kurulum ne kadar sürer?
Kiralık sunucu paketlerimiz kurulacak panel ile birlikte 2 ile 4 saat arasında teslim edilmektedir.


Sunucumu başka bir şirkete nasıl taşırım?
Eski şirketinizde sunucu bilgilerinizi paylaşırsanız, web sitelerinizi ücretsiz olarak taşıyoruz.


Fiziksel sunucumda hem windows hem de linux sunucularını aynı anda çalıştırabilir miyim?
Dedicated sunucu paketlerimizde aynı anda birden fazla işletim sistemini sanallaştırabilirsiniz. Vmware ile sizler için ücretsiz sanallaştırma yapıyoruz.


Dedicated Sunucumun Yedeği Alır Mısınız?
Özel sunucu paketleri otomatik olarak yedeklenmez. Ücretli yedekleme hizmeti alarak otomatik yedekleme alabilirsiniz.


Sunucumun donanımı arızalanırsa ne olur?
Tüm donanımlarımız yedeklenmiştir. Herhangi bir donanım sorunu olması durumunda arızalı donanım ücretsiz olarak değiştirilerek sunucunuz 15 dakika içinde devreye alınır.


Saldırı Korumanız var mı?
Tüm sunucu paketlerimiz yabancı saldırı korumasından muaftır. Yurtdışından gelen saldırılar otomatik olarak engellenir ve Türkiye'ye erişiminizin etkilenmemesi sağlanır.


Dedicated Sunucuları Nasıl Yöneteceğimi Bilmiyorum?
Adanmış sunucuları nasıl yöneteceğinizi bilmiyorsanız, sorun değil. Sunucularınızı Cpanel veya Directadmin kontrol paneli ile ücretsiz olarak yönetiyoruz.


Dedicated Server'da hangi içeriği barındırabilirim?
Tüm yasal içeriği özel sunucu paketlerimizde barındırabilirsiniz. Özellikle dosya arşivleri veya yüksek işlemci kullanımı gerektiren işlemler için önerilir.


Neden Fiziksel Sunucu Kiralamalıyım?
Sunucu, donanım ve yazılım firmalar için çok yüksek maliyetler oluşturabilmektedir. Sunucunun teknik gereksinimlerinin ayarlanması, operasyonel süreçlerinin yönetilmesi, personel alımı gibi maliyetler firmaları fiziksel sunucu kiralamaya teşvik etmektedir. akwebhostingi.com farkıyla satın alma deneyiminizi kaçırmayın!