Bir kripto para birimi girişimi olan Palm NFT Studio, Microsoft'un (NASDAQ: MSFT ) girişim fonu M12 tarafından yönetilen bir B Serisi finansmanda 27 milyon dolar

artırdığını duyurdu .

Yapılan basın açıklamasında, başlangıç belirtilen fon o eğlence, güzel sanatlar, oyun ve yaratıcı kültür genelinde hizmet genişledikçe onun ekibine ölçekleme doğru kanalize olacağını.

Şirket, Palm NFT Studio'nun Palm Network'te büyük ölçekli NFT damlalarının uygun şekilde geliştirilmesine ve kullanıma sunulmasına olanak tanıyan teknoloji platformunun devam eden gelişimini seçti.

Palm NFT Studio'nun Kurucu Ortağı ve CEO'su Dan Heyman'a göre, şirketin yapısını oluşturmaya odaklanma, NFT alanının öngörülen büyümesiyle uyumlu.

“Üç yıl içinde çoğu NFT ücretsiz olarak verilecek. Özel koleksiyonlar olarak NFT'lerden kitlesel topluluk katılımına doğru bir kayma göreceğiz ve Palm NFT Studio bu evrime öncülük ediyor. Milyonlarca NFT'yi yardımcı programla basan programlar öngörüyoruz; toplulukları birbirine bağlayan, etkileşimi artıran ve gerçek hayranları ödüllendiren sosyal nesneler” dedi.

Ajanslar kripto para birimi alanının düzenleyici yönüne odaklandıkça, Palm NFT Studio piyasaya çıktığından beri uyumluluk masalarını kurmaya da odaklandı.

Turdaki diğer yatırımcılar arasında yatırım firmaları RRE, Third Kind Venture Capital, NFT yatırımcısı Sfermion ve The LAO yer alıyor.

Kripto şirketlerine artan yatırımlar
Palm NFT Studio'daki en son finansman, sektör büyümeye devam ederken kripto para birimi şirketlerine artan yatırıma katkıda bulunuyor. PitchBook'tan alınan verilere göre , risk sermayesi şirketleri 1 Ekim itibariyle kripto para birimiyle ilgili işlere 21.4 milyar dolar yatırım yaptı .

Palm NFT Studio, sekiz ay önce lansmanından bu yana, NFT'ler için bir Ethereum yan zinciri olan Palm Network, Candy Digital'in MLB NFT platformu, Nifty'nin Warner Bros. ile Matrix Resurrections programı ve NFTPro dahil olmak üzere birçok proje yayınladı.

Ayrıca, önceki raporumuza göre , blok zinciri alanındaki 129 girişim, yalnızca ilk çeyrekte yaklaşık 2,6 milyar dolar topladı ve bu, 2020'nin tamamında 341 girişim tarafından toplanan 2,3 milyar dolardan daha yüksekti.

Kaynak : https://finbold.com/microsoft-injects-27-million-investment-in-crypto-startup-palm-nft-studio/