Doğru araçlara sahipseniz, Apple Watch'ınızı kullanarak kalp atış hızınızı evde ölçebilirsiniz.

 

Yüksek tansiyon konusunda endişeleniyorsanız veya hipertansiyonunuz varsa, tansiyonunuzu günlük olarak izlemenin ne kadar önemli olduğunu zaten biliyorsunuz. Eğer bir Apple Watch'a sahipseniz tansiyonunuzu evde izlemek için zaten iyi bir başlangıç ​​noktanız var.

Günlük izleme, "normal" sürümünüz için bir temel oluşturmanıza ve zaman içindeki seviyelerinizdeki değişiklikleri planlamanıza yardımcı olabilir. İş ve yaşam stresi, okumalarınızda ani yükselmelere neden olabilir ve bu nedenle yediğiniz bazı yiyecekler de olabilir . Kan basıncınızı takip etmek aynı zamanda erken tanı ve yanlış okumalara da yardımcı olabilir (doktor muayenehanesinde sadece yüksek kan basıncınız varsa) ve yeni kan basıncı ilaçlarının etkilerine göz atmanıza yardımcı olabilir.

Evde izleme doktor ofisine yapılan ziyaretin yerini almazken, içeri girme zamanı geldiğinde bilmeniz gereken verileri size verebilir.

Sağlık uygulaması Apple İzlemi her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bir cihazda tek bir yerde kan basıncı verilerini senkronize etmek için uygun bir yoldur.

Smartwatch yalnızca tansiyonunuzu ölçmek için donatılmamış, ancak bununla eşleştirebileceğiniz araçlar ve cihazlar var - genellikle iPhone'unuza veya Apple Watch'ınıza bağlanan ve birlikte gelen kablosuz monitörler kolluk ve kendi uygulaması. Bu cihazlar verileri otomatik olarak Apple Watch'ınızın sağlık uygulamasıyla senkronize eder .