Bir VPN'i indirmek ve kurmak, son birkaç yılda bilgisayarınıza ekstra bir güvenlik katmanı eklemenin giderek daha

popüler bir yolu haline geldi. URL değiştiren doğalarının sağladığı ekstra işlevsellik - diğer ülkelerde spor ve TV izlemek, coğrafi olarak engellenen web sitelerini dolaşmak, zengin torrent kullanımı - çok az sürpriz ücretsiz VPN indirmenin çok fazla arandığı anlamına gelir.

Bu sayfada, bugün indirebileceğiniz en iyi ücretsiz Sanal Özel Ağ seçeneklerimizi bulabilirsiniz. Onlarca kişiyi test ettik, tekrar test ettik ve bir kuruş harcamanız gerekmeden çevrimiçi etkinliğinizi güvenli ve anonim tutma yeteneklerini değerlendirdik.

Şu anda en iyi ücretsiz VPN, Hotspot Shield Free'dir. Biz gerçekten seviyoruz - bu bir freebie olmasına rağmen - hala aynı anda sadece bir hesaptan beş cihaz için garanti alıyorsun. Veri kullanım sınırı da diğer paketlerden daha cömerttir.

2019'un en iyi VPN'si için rehberimize göz atın
Ancak (her zaman bir tane var) ihtiyacınız olan işi yapan iyi ve tamamen ücretsiz bir VPN almak gerçekten mümkün mü? Cevap ... bir nevi. Sonuç olarak, rahat kullanım için ücretsiz bir VPN arıyorsanız, ihtiyaçlarınızı karşılayan bir şey bulacaksınız - ücretsiz VPN'lerin genellikle birlikte getirdiği sınırlamalardan memnun olduğunuz sürece.

Ve en iyi ücretsiz VPN listemize girmeden önce, ücretli bir sürümün ayda 3 dolara kadar mal olabileceğini ve size daha iyi performans ve koruma sağlayabileceğini bilmeye değer. genel olarak en iyi VPN servis sayfası. Unutmayın: ücretsiz VPN'ler hiçbir ücrete sahip olmayabilir, ancak bunun genellikle iyi bir nedeni vardır - sağlayıcının istilacı reklamlarla veya bazı durumlarda verileri üçüncü taraflara satarak kar elde etmesi olabilir (bunun yerine ilk etapta gizlilik için bütün sürücü).

 

Şu anda dünyadaki en iyi VPN: ExpressVPN
Hem ücretsiz hem de ücretli yüzlerce VPN sağlayıcısını inceledik ve şu anki önerimiz ExpressVPN. Bunun nedeni, ücretli bir seçenek olmasına rağmen, dünya çapında yaklaşık 100 ülkede sahip olduğu sunucular ve neredeyse tüm cihazlarınızı barındıran çok sayıda uygulamanın yanı sıra hızı ve sağlamlığıdır.

Ücretsiz değil, ancak 30 günlük geri ödemesiz para iade garantisi ile geliyor ve ücretsiz seçenekleri denemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz - artı aşağıdaki bağlantıyı kullanırsanız, yıllık bir planla 3 ay ücretsiz talep edebilirsiniz!

 

2019'daki en iyi ücretsiz VPN:

 

U4Nn2Wq5KEHkQJKoDtxvLe 650 80

 

1. Hotspot Shield Ücretsiz VPN

Hotspot Shield Free sadece sıralamalarımızdaki en iyi bilinen ücretsiz VPN seçeneklerinden biri değil, aynı zamanda en iyisi olduğunu düşünüyoruz. Uygulamanın Elite sürümü için ödeme yaparsanız, kendinizi 25 ülkeden birine demirlemeyi seçebilirsiniz ve bu istediğiniz herhangi bir şeye erişebilmenizi sağlar; ücretsiz sürümde, Hotspot Shield'in sizin için seçtiği yerler ile sınırlısınız.

Ücretsiz plandakiler aynı anda beş cihazı koruyabilir ve günde 500 MB veriyle sınırlıdır (yani ayda yaklaşık 15 GB). Kısıtlayıcı gelebilir, ancak aşağıdaki TunnelBear ile karşılaştırıldığında, aslında daha cömert ücretsiz VPN sınırlarından biri. Güvenlik tek amacınızsa, o zaman Hotspot aynı dalga boyundadır, 'askeri düzeyde şifreleme' ile övünür - bankacılığınızı ve alışverişinizi çevrimiçi veya mobil olarak yaparsanız rahatlatıcı.

Güvenliğe ek olarak, Hotspot Shield Free, testlerimizde kullanımı kolay olduğu için övgüler kazandı. Mobil uygulamalarında veya masaüstünde olsun, bazı rakipler tarafından sunulan kullanımı kolay kılmayacak bir kullanıcı deneyimi bulamazsınız.

Hotspot Shield Free'yi denemek ister misiniz? Buradan indirebilirsiniz

 

foLVF7SWCiPHASSPEd28Bn 650 80

 

2. TunnelBear

TunnelBear şirin bir tasarıma sahip olabilir, ancak güvenlik devi McAfee tarafından satın alınmasından sonra ciddi bir ücretsiz VPN. Aralarından seçim yapabileceğiniz ücretsiz ve ücretli abonelikler var. Ücretsiz planla ilgili tek kısıtlama, her ay 500 MB trafiğe sınırlı olmanızdır. Bu çok büyük bir miktar değildir, bu yüzden TunnelBear'ı her zaman ödemeden kullanamazsınız, ancak biraz daha fazla korumaya ihtiyacınız olduğunu ve VPN ücretsiz rotasını indirmek istediğinizi hissettiğiniz zamanlar için harika . TunnelBear, indirme planı, mevcut ülke sayısı ve bağlı cihazların sayısı gibi ücretsiz planla ilgili kısıtlamaları kaldıran bir dizi ücretli plan sunar. TechRadar, TunnelBear'dan size tüm bunları aylık 4.99 $ gibi düşük bir fiyata veren özel bir anlaşma sağladı, bu% 58 tasarruf sağlıyor.

TunnelBear'ın yakın zamanda gizlilik politikasını ayarladığını da belirtmek ilginçtir, bu nedenle VPN artık kullanıcılar hakkında daha az veri toplar - kaydolmak için bir ilk ad girme ihtiyacını ortadan kaldırır ve kullanıcının toplam ömür boyu bağlantı sayısını kaydeder.

  • TunnelBear'ı ücretsiz almak ister misiniz? Buradan indirebilirsiniz
    TunnelBear Premium'u ayda 4,99 $ kadar ucuza satın alın

 

LEa4bfBvNEdCYiwTf9y6S8 650 80

 

3. Windscribe

Windscribe, ücretsiz VPN sahnesinin görece yeni bir üyesi, ancak cömert veri ödeneği ve gizliliğinizi koruma konusundaki kararlılığı, TunnelBear ile 500 MB'lık ücretsiz seviyeden daha fazla veriye ihtiyaç duyduğunuzda en iyi sonucu verir. Standart olarak ayda 10 GB bant genişliği elde edersiniz ve Windscribe VPN free ile sekiz uzak sunucu konumundan birini seçebilirsiniz. Kayıt olmak için yalnızca bir kullanıcı adı ve şifre oluşturmanız gerekir (bir e-posta adresi isteğe bağlıdır, ancak şifrenizi unutursanız kullanışlı olabilir).

Windscribe, bağlantı kayıtlarını, IP pullarını veya ziyaret edilen siteleri saklamaz; Bir sunucuya aktif olarak bağlandığınızda, kullanıcı adınızı, bağlandığınız VPN sunucusunu ve aktarılan veri miktarını kaydeder, ancak bu işlem oturumun sona ermesinden sonraki üç dakika içinde silinir. Sağlayıcı hakkında tweet atmak size fazladan 5GB kazandırır ve bir arkadaşınızı katılmaya her davet ettiğinizde 1GB alırsınız.

Ek olarak, tavsiye ettiğiniz herhangi biri bir Pro aboneliğine yükseltmeye karar verirse (yıllık 7,50 ABD Doları'ndan başlayan fiyatlarla), sınırsız planı ve çok daha fazla sunucuyu (toplamda 47) elde edersiniz. Bu sizi özendirmek için yeterli değilse, yerleşik bir reklam engelleyici ve güvenlik duvarı bile vardır. Bugün bir deneyin - etkileneceğinizi düşünüyoruz. Yazma sırasında bitmemiş bir durumda da olsa, yakın zamanda piyasaya sürülen bir Android uygulaması olduğunu unutmayın.

  • Windscribe'ı denemek ister misiniz? Buradan indirebilirsiniz.
    Sadece TechRadar okuyucuları için Windscribe, Pro seçeneğine yalnızca 29 ABD doları karşılığında yıllık abonelik sunuyor. Buraya tıklayın veya Promosyon Kodu WSRADAR1at ödeme kullanın.

 

PvLpneJMhepcT8gRmjct47 650 80

 

4. Speedify

Adından da anlaşılacağı gibi, hızlı bir VPN sağlayıcısı olarak tek bir amacı vardır: şifreleme yararlanırken internet bağlantınızın mümkün olduğu kadar hızlı kalmasını sağlamak için. Bu amaçla, bu sağlayıcı, bağlı bir mobil 3G / 4G bağlantısı olan bir Ethernet bağlantısını (sabit genişbant) potansiyel olarak birleştiren, mümkün olan en iyi performansı elde etmek için mevcut tüm internet bağlantılarını kullanacaktır. Yalnızca bir tür internet bağlantınız olsa bile, firma turboşarj teknolojisinin hala işleri hızlandırmaya yardımcı olacağını iddia ediyor.

Ücretsiz plan, bu sunuculara tam erişime sahiptir (abonelik seçeneklerinde olduğu gibi), ücretsiz teklifin tek kısıtlaması, indirebileceğiniz veri miktarıyla sınırlı olmanızdır. Ücretsiz kullanıcılar ilk ay için 4 GB veri alır, ancak sonraki aylarda bu 1 GB'a düşer. Bu çok büyük bir ödenek değil ve kesinlikle bu sayfada başka bir yerde göreceğiniz diğer rakipler kadar değil, ancak bazılarından daha fazlası ve bazı temel sörf ve e-posta görevlerini yerine getirmeye yetecek kadar. Ve bu VPN sağlayıcısı kesinlikle test cephesinde, yukarıda belirtilen hız veren teknolojilerin aslında olumlu bir etkiye sahip olduklarını kanıtladıkları için performans cephesine kesinlikle bir göz atmaya değer.

 

r439TtjbkHFihF6ZDZaTDZ 650 80

 

5. ProtonVPN Free

ProtonVPN, ücretli bir seçeneğin yanı sıra ücretsiz bir VPN sunan başka bir sağlayıcıdır, ancak ilki, en önemlisi herhangi bir bant genişliği kısıtlaması getirmeyen bazı çok güçlü noktalara sahiptir. Başka bir deyişle, her ay istediğiniz kadar veri kullanmakta özgürsünüz. Doğal olarak, ücretsiz planın ödenen teklife yükseltmeyi teşvik etmek için kısıtlamaları vardır. ProtonVPN Free’nin kısıtlamaları arasında sizi yalnızca bir cihaza sınırlamak, yalnızca üç konum ve ücretsiz kullanıcılar ödeme yapan abonelere kıyasla daha düşük bir öncelik kazanıyor. P2P desteği de yok. Ancak bununla yaşayabiliyorsanız, bu kesin bir kayıt politikası olmayan etkileyici bir sağlayıcıdır ve e-posta adresinizden başka hiçbir şeyle kaydolabilirsiniz. Müşteri, web sitesinde herhangi bir reklam bile yok.

Müşterilerden bahsetmişken, Windows, Mac, Linux, iOS ve Android için yerel yazılımlarla, bunların çok çeşitli olduğunu ve performans düzeylerinin de oldukça sağlam olduğunu gördük. Bununla birlikte, birçok kullanıcı çevrede olduğunda ve ödeme yapan kişilere öncelik verildiğinde, en yüksek zamanlarda hız düşebilir; Bu noktada, ücretli bir plana geçmek için cazip olabilirsiniz. Ancak, açık bir şekilde, sınırsız veri ödeneği ile, bu dikkate değer bir freebie.

4NXFm89WXQTVG9xu9TpPyR 650 80